Home > Whatever > [E] Penat

[E] Penat

Nanti bulan 11 tahun 2011 kalo panjang umor aku update lagi blog ni.

Categories: Whatever
  1. aito
    April 11, 2011 at 5:06 PM

    amboi lamanye bertapa..hahaha~..time tu update status skali ek..

    • April 11, 2011 at 5:07 PM

      hahaha… bertapa lama lah nak timba ilmu… kahkahkah

  2. April 11, 2011 at 9:34 PM

    eh kenapakah?

    • April 12, 2011 at 1:10 PM

      saje je fida.

      aku main twitter jela.. nnt apa2 kite still bole keep in touch kat twitter, tak gitu?

  3. zulia
    April 13, 2011 at 11:41 PM

    alamak. saya xde twitter!!!

    • April 14, 2011 at 1:20 PM

      huhuhu… twitter ok what~ tak la se-open facebook & blog tapi still bole luahkan semua isi hati anytime which biasanya noone will get irritated because that’s what twitter is for😛

      bukaklah satu twitter zulia🙂

  4. April 15, 2011 at 1:51 AM

    argh…kempunan aku nak tengok kete ko..

    • April 15, 2011 at 1:02 PM

      ala, kete tu kat fesbuk Win pun ade… cer tengok cer tengok cer tengok~

    • April 15, 2011 at 10:02 PM

      nnt ade ms aku upload la jaf.. skrg ni gambo kete pun xamik btol2 lg.

      • April 16, 2011 at 3:11 PM

        ada2..aku jumpa dah.lawa2.tumpang gembira.

  5. April 15, 2011 at 2:28 PM

    hahaha..nape lak penat?aku happy pe bc ko nye blog.be realistic la.xkanla nk update pn xleh.tp aku ok jer.leh follow kat twitter..

    • April 15, 2011 at 8:32 PM

      Sajeje. Nnt kalo dh x penat aku update ah sket hahaha

  6. Nurul
    June 14, 2011 at 10:29 AM

    alu Edot…haritu masa aku baca post ko ni..aku dah fikir something going on ni..harini terpanggil nak singgah blog ko n do some calculation..cun2 8bulan after this baru ko akan update blog.mungkin bulan 11 ko dpt orangbaru ke. sekali aku tgok ko nye fb,betul ler..btw, congrats ye.happy for u.

    • June 14, 2011 at 10:32 AM

      pandai ko calculate ehh…

      ade ke kat fesbuk? tengok gambar eh… oh tu perut buncit mkn byk kat kenduri kot😛 kehkehkeh

  7. Nurul
    June 14, 2011 at 10:31 AM

    maksud aku 8bulan tu starting dari April haritu.🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: