Home > Whatever > [E] Eh belum November lagi

[E] Eh belum November lagi

Adik ipar aku dah beberapa kali tanye, “Kenapa tak update blog?”

Hai si Haziq Aiman, sejak bile awak jadi pembaca blog kak Edot~? Lebih baiklah awak bace buku Sains awak tu sebab tak lama lagi UPSR huhu.

Sejak ada 50% genetik Win dalam badan ni, aku semakin jadi macam Win pulak.

Rasa tak nak cakap banyak – naik kereta lebih banyak diam, marah pun tak selalu, sifat sabar pun semakin tinggi *cewah yeke?* & semakin malas buat keje rumah HAHAHA.

Tak update blog pun aku rasa ada faedahnya:

  • kurang sket dosa menyakiti hati orang yang membaca. Kau perasan tak kalau tulis benda yang membahagiakan akan buat orang yang membaca cemburu akan kebahagiaan kau? Atau kau tulis sesuatu sebab benda tu kau tak suka – tup tup ada orang baca dan terluka hatinya sebab dia ada ciri-ciri @ pernah buat perkara yang kau tak suka tu.
  • kalau kau cerita benda yang tak seronok nanti orang komen, “Apalah, tak bersyukur betul kau ni!” atau “Eh, benda-benda camni tak payahlah cerita kat blog. Gaduh dengan suami pun nak cerita apa daaaa”. Padahal kau cuma nak luahkan perasaan je, kan?

Lagipun, malaslah aku nak membebel pasal keadaan aku sekarang.

Ayam kat rumah aku tu pun pandai – cuma riuh sekampung bila dah bertelur.

Takkanlah yang masih dalam perut ni pun aku nak heboh, ye dak?

InsyaAllah bulan 11 nanti kalau semuanya OK, aku akan riuh.

 

 

ps: Doakan kami panjang umur & selamat hohoho~

Categories: Whatever
  1. September 8, 2011 at 6:25 PM

    Edottt!!! Tahniah… insyaAllah aku doakan semuanya selamat. Nanti aku gi lawat;)

  2. September 13, 2011 at 1:30 PM

    huhu fida, ko masih ingatkan macam mana nk g umah aku kat balakong jaya tu? ala, rumah yg kite ramai2 main Wii tuuuuu.. buat potluck😀

  3. October 8, 2011 at 7:36 PM

    yeke lepas bulan 11 ni ko akan riuh?takut ko makin bz..hehehe

    • October 10, 2011 at 9:39 AM

      hahaha… mebila kot. akan riuh lps november.
      tmpt melepaskan perasaan le katekan.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: