Home > Whatever > [E] It’s November oredi?

[E] It’s November oredi?

Hohoho.. Dah masok November kite.

Amacam korang? Azam tahun 2011 dah tercapai ke? Atau buat-buat lupa?

Aku punya azam tahun ni ada dua jek. Satu dah tercapai, tinggal lagi satu tengah tunggu siap ‘baking’ orang kata. Masa ‘baking’ ni memang tade mood sangat la nak update blog sebab ceritanya nanti sama jek.

“Arini muntah dalam kereta – tersembur ke seat, dashboard & pintu. Tapi Win tak marah pun, diam jek.”

“Arini muntah nasi lauk gulai lemak ayam yang Mak masak. Sian Mak penat masak tapi dimuntahkan balik jek.”

“Arini muntah lagi kat ofis. Menyorok dalam toilet sampai baju yang kene muntah tadi kering.”

Tengok? Ceritanya sama. Muntah, muntah dan muntah lagi sampai bulan Ogos. Korang baca pun agaknye nak termuntah karang. So sebab tu aku tak update blog haha.

Oh, minggu ni last aku kerja untuk tahun  ni, insyaAllah – pastu aku cuti!! Yahuuu~ aku dah plan apa nak buat cuti nanti:

Sleep. Eat. Poop. (dalam gambar tunjuk breathe.. xbest😛 )

ps: Kami nak let go L-shape sofa kami kaler itam – PVC upholstered kot. Ada koyak kat seat. Sapa nak?

Categories: Whatever
  1. November 2, 2011 at 11:14 AM

    Ada lagi satu kerja ko kena buat di samping sleep eat poop..jaga baby must put in plan too.jangan culture shock nanti bila ada baby..nak sleep lebih2 pun xboleh dah.hehe.

    • November 2, 2011 at 11:15 AM

      ala jeff.. jaga baby bole bagi kat Win. yg dh penat beranak bole rehat😛

      • November 3, 2011 at 10:59 AM

        xde maknanye..win cuti 2 3 hari je..pastu start keje, tinggalla ko sorg2 kat rumah.

      • November 3, 2011 at 11:00 AM

        hahaha… win kena cuti sampai aku pandai jaga sorang-sorang lah😛

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: