Home > Whatever > [E] Kira macam mana ni ekkkk

[E] Kira macam mana ni ekkkk

Kebelakangan ni aku selalu rasa penat & mengantuk kat tempat kerja. Nasib baik kerja waktu petang-petang tak banyak jadi bolehlah aku mengulat untuk cari tempat nak mengular.

Yang selalu aku tuju, surau – walaupun ada kat situ tulis terang-terang DILARANG TIDUR DI DALAM SURAU – tapi aku terpaksa. Kepala kalau dah berat, notis larangan apa pun tak dapat nak baca dah. Jadinya, aku selalu curi-curi tidur kat surau.

Rupanya surau kat sini ade pattern. Ramai yang datang solat Zohor di akhir waktu pastu tunggu sampai waktu Asar. Ramai kat sini bermaksud sehingga surau penuh, okeh? Surau ni agak besarla juga, aku agaklah mungkin dalam 25kaki darab 15kaki gitu. Dan pattern ni berlaku tiap-tiap hari.

Aku rasalah, dorang ni nak jimat mekap kot? Kalau sekali je amik wudhu pastu dapat solat Zohor dgn Asar skaligus… nak touch-up mekap pun skali je.

Kan?

Categories: Whatever
  1. November 2, 2011 at 1:59 PM

    haaaa.. kat sini, sy ada perasan sorang yg suka buat gabungan solat zuhur di akhir waktu ngan solat asar di awal waktu.. huhu..

    tapi ada terbaca, sangat tak elok buat gitu..

    nak tegur, tapi rasa macam takut.. hehe..

    • November 2, 2011 at 2:01 PM

      huhu, kat sini raaaaamai buat camtu camana nak tegur? kene guna mikrofon ke? errr, lagipun yang nak menegur ni kaki tidur kat surau pulak~~ (=.=)

      maluuuuuu…

  2. November 2, 2011 at 9:04 PM

    Edot , bukan surau kat tempat ko je. Kat opis aku ni pun sama. Waktu zohor kosong takde orang. tapi time pi waktu asar, penuh surau.. isk….

    PS: bila due?

    • November 2, 2011 at 11:39 PM

      Kt surau ko ramai gak ke wat camtu? Surau cni adala dlm 30org smp penuh la surau nk buke pintu xleh. Muke yg same je huhu..

      Due 21nov insyaAllah

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: