Home > Whatever > [E] Cerita pantang #2

[E] Cerita pantang #2

Edot: Mak, knape tak boleh pakai lawa-lawa mase pantang? Dahla pakai bedak sejuk yg busuk, rambut ikat tinggi-tinggi.
Mak: Sebab taknak bagi laki ‘dekat’. Kawan mak dulu mati sebab bleeding, laki die kejekan die mase dalam pantang lerrr~

Hmm, aku ni punyelah beli baju t-shirt baru tuk pakai mase dalam pantang, alih2 mak aku soh pakai baju kemeja Win yang lama & yang dah buruk. Eee, harusla aku cakap takde kan?

Ni belum aku kene pakai pilis, lagi busuk! Makcik bidan yg datang urut aku cakap aku tak boleh pakai pilis sebab muke berjerawat.. haha. Selamattttt~

InsyaAllah, aku rase Win takkan ape-apekan aku. Dah 2 tahun lebih hanimun kawen, bole kontrol kot😄

Lainlah kalo baru kawen trus dapat anak, mebi susah sket kot hoho. Ok aku gurau jek, jangan amik hati ye.

Categories: Whatever
  1. December 2, 2011 at 8:42 PM

    seriau sey sampai mati kena kerjakan ngan hasben..uisshh…. menyesal tak sudah ..kang bini jadi Cik Pon&$$# datang kat die baru tau…hahaha

    • December 3, 2011 at 5:44 PM

      Kannnn….? Mmg patut jadi hantu kak limah pon pastu haunting balik suami jahat camtu!

  2. December 5, 2011 at 11:33 AM

    macam tu trik tak nak bagi laki dekat?what the joke..hahaha.

    • December 6, 2011 at 12:39 PM

      Kata org tua2 laa.. hahaha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: