Home > Whatever > [E] Sale!!!!

[E] Sale!!!!

Woot woot…!!

Orang baru habis pantang ni baru dapat lesen bershopping. Harini menyongket 9 jam berjalan ukur ikea, the curve & ipc.

image

Beli kad abc ni kat Thinktoys, the curve. 50% off jadi harga benda alah ni RM24.50. Yang comel pasal kad ini ialah.. dorang letak permukaan yang spesel atas kad tu contohnya Cow, kat gambar tu ada bulu lembu bagi budak tu rasa dengan jari. Alah, tak nampak plak kat gambo atas ni.

image

Ada beli foam puzzle ni juga. Kenelah beli mainan baru sebab Win tanak main dengan aku dah.. dia ngadap Aimi je huhu. Kalo mood aku baik mebi aku bole kongsi mainan ni dengan Aimi, heh. Tengok! Sale 50% tuhhh. Banyak la mainan situ yang sale, kalau tak mikiorkan insurans kete kene bayar bulan 3 nanti… dah banyak mainan aku sambar tadi kot.

image

Kat Aussino ada satu part dalam kedai ni letak barang sale. Aku sambar tempat letak berus gigi ni sebab Win suke pemegang berus gigi yang comelll haha. Sementara Aimi tade gigi ni, bolela letak berus gigi kami 2 dulu hohoho. Sale 50% so harganya RM9.95.

image

Last but not least, beli thermos kat La gourmet. Flask vakum 0.5L + 0.75L vacuum ice/foodjar pada harga sale RM129. Harga sebenar RM248 kalau tak silap.

So kalau korang pegi ipc @ the curve esok, go check these places out for their great prices!!

Ceh.. aku buat iklan tak berbayar plak.

Categories: Whatever
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: