Home > Whatever > [E] So far so good

[E] So far so good

image

bole dah sikit minum dalam botol…tapi kene pujuk 1jam.
aku purposely sambung cuti sebab nak training lagi Aimi minum dalam botol.
payah kot kalo bagi anak kat orang yang jaga kalau kene pujuk berejammmm nak soh minum susu.

Categories: Whatever
  1. January 16, 2012 at 9:16 PM

    Bila ko start keje pulak edot?

    InsyaAllah tak lama lagi biasa la tuh..
    Allah..bila la aku boleh jumpa Aimi ni.

    Haritu utarakan kat Lan ajak pi tengok Aimi, Lan kata tunggu ko habis pantang, sebab klu ko dalam pantang tak leh buat air…. hahaha. Nnti aku nak utarakan pulak la, sebab ko dah habis pantang, nak cakap ko nak buat pizza lagi;)

    • January 16, 2012 at 9:20 PM

      patutnye aku start keje arini tapi aku sambung cuti sebab:
      – nak training aimi minum botol
      – server down mase minggu CNY
      – satu team dipaksa cuti 1minggu CNY sebab 95% team members adalah chinese

      nak mai hujung minggu habaq awai.. bole aku prepare barang nk buat pizza. lama dah abis pantang hohoho

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: