Home > Whatever > [E] Papa lupaaaaaa

[E] Papa lupaaaaaa

Selasa lepas kene bawa Aimi cucuk 2 bulan. Aku pun selongkar rumah cari buku rekod cucuk tu tapi tak jumpa.
Benda tu ada dalam satu fail yang simpan surat beranak dia sekali dengan sijil nikah aku & Win sebab nak apply mykid kat pejabat pendaftaran.

Cari kat rak buku, tak jumpa!
Dalam almari, tak jumpa!!
Win balik kerja pon cari serata rumah. TAK JUMPA JUGA.

“Rasenye.. kalo tertinggal pon masa pergi pejabat pendaftaran. Pastu saya pergi kedai makan depan tu… mebi tinggal kat kedai makan tu kot.”

pitammmmm akak dek non.
Aimi baru 2bln dah kehilangan surat beranak. tsk3 kesian.
Sekali dengan sijil nikah punnnn.

Sabtu ni kene pergi kedai tu tanya.
harap2 ada la.

Categories: Whatever
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: