Home > Whatever > [E] Tak baik merungut

[E] Tak baik merungut

Dulu aku ada merungut kat Mak (dan akak cleaner kat ofis) pasal Aimi tanak bangun malam minum susu. Well, sekarang dia dah bangun, setiap 3 jam. Hambik!

Tula, tak baik merungut.

Dulu aku ada merungut kat Mak (dan akak cleaner kat ofis) pasal Aimi tanak minum susu badan, tapi nak minum susu Anmum je. Well, sekarang dia langsung tanak minum kat neseri pada waktu siang. Hambik!

Tula, tak baik merungut.

Dulu, aku menyampah tengok blog yang asyik-asyik cite pasal anak, cerita macamlah dia sorang je ada anak. Well, sekarang aku pulak tulis blog macam emak-emak. Hambik.

Tula, tak baik menyampah.

 

Categories: Whatever
  1. Aito
    March 5, 2012 at 9:48 PM

    Aimi xminum susu ke?lansung xminum ke cmne?so die nangis2 tak?

    • March 6, 2012 at 10:00 AM

      tula yang lagi saspen.. dia tak nangis minta susu.

      tapi semalam ada good news sket, 2x kali dia minum susu. susu tepong la tapi. takpelah walopon dia tanak susu yang aku perah, asalkan dia nak minum.

      • aito
        March 6, 2012 at 12:33 PM

        wuish. ni mesti sng nak train puasa later on. aimi aimi~.. nk kuwus cm mama kot tuh. hehe. xlapar la kot tuh, tu yg xnk minum. sbb baby xkn biarkan diri dia lapar..

  2. March 6, 2012 at 1:46 PM

    kannn~

    haah,dh kurus dah badan dia huhuhu. tula kan, lainla kalo dia melalak nak susu tapi tak suka botol, tu memang salah aku la sebab lambat training dia bottle kan?

    ni takkkk.. die sendiri tak nak menyusu.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: