Home > Whatever > [E] Kesan tak makan malam

[E] Kesan tak makan malam

Berat aku turun, sama macam sebelum pregnant dulu. 50kg. Underweight.

Seluar tak muat saiz 27 inch dah. Longgar. Sedih plak. Tak pasal-pasal nak kene beli seluar baru saiz 25.

Sabtu aritu kami pergi MidV sebab ada Maternity & Baby Expo. Pastu aku saja-saja masuk kedai Levi’s buat-buat macam nak beli. Berkenanlah pulak kat satu seluar tu tapi tengok harga RM229  wuwuwuuuuu..

Levi’s Y U NO SELL CHEAP JEANS?

(T^T)

Takpelah, biar aku pakai seluar longgar ni jela sebab nak beli barang tuk Aimi. Barang tu lagi penting. Jadi, aku letak balik seluar tu kat kaunter dan kata nanti aku datang balik lepas lunch. Harammmmm, tak datang dah la kan..

Expo kat Midv tu sempit ya amat la haiiii~ mula-mula kami masok bawa stroller tapi susah gile nak gerak! Last-last kami letak balik stroller dalam kereta, bawa budak naik carrier je.

 

Belikan carseat ni haa sebab Aimi dah tak muat dok dalam carseat yang bakul tu. Nak letak memang muat, tapi bila dah letak, dia macam terkepit sebab bahu dia ngam-ngam je saiz bakul tu pastu dah takleh gerak-gerak tangan dah. Dahlah masa nak masukkan dalam bakul tu dia punya tangan slalu tersangkut/terangkat.

Kesian aku tengok. Nasib baik dulu beli bakul tu pun tak mahal.

Dahlah minggu depan ni nak balik JB gi kenduri si Imran kawen. Jauh tu nak jalan balik JB dok dalam bakul sempit tu. Sebab tu la belikan jugak carseat with EggShock ni.

 

OK Aimi. Lepas ni awak pakai baju murah-murah je la ye sebab kite dah invest kat carseat ni.

Kehkehkeh.

 

Categories: Whatever
  1. zulia
    March 12, 2012 at 7:56 PM

    alang2 g JB tu melencongla gi JPO. situ lveis bolela kot dpt half price tp bukan design baru..

    • March 13, 2012 at 9:48 AM

      oh yeke???

      yezza ada gak alasan aku nak g JPO. tu ha drebar yang tak bagi singgah *tunjuk win*

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: