Home > Shoutout, Wish & Greeting > [E] Happy 10th Anniversary!!

[E] Happy 10th Anniversary!!

.. ekceli 3rd Anniversary kawen tapi yang gedik 10th anniversary tu = bencinta😛

pagi-pagi buta tadi sibuk bersiap langsung lupa harini hari apa.

dah sampai opis barulah teringat “eh harini anniversary lahhh” pastu SMS happy anniversary kat Win. Sedih la jugak sebab macam aku sorang je dok ingat hari ni hari apa.

tak lama lepas SMS tu, aku dapat call dari receptionist kata ade delivery. Aku ingatkan baju yang aku order online dah sampai.

rupa-rupanya Win hantar seprais~~

bunga?? seriously.. BUNGA?

dalam sepuloh tahun bencinta aku tak pernah dapat bunga. so tadi masa dapat bunga.. rasa camana nak cakap ah? macam baru nak bercinta pulak hikhikhik. rase cam ade rama-rama dalam perut. rasa macam ada secret admirer. ceh😛

kenapa sebelum ni tak pernah dapat bunga?

sebab aku sendiri dah cakap kat Win masa awal-awal bercinta dulu, kalau nak bagi hadiah bagilah benda yang aku boleh makan iaitu coklat & aiskrim. jangan bagi bunga sebab bukannya boleh makan pun pastu bunga tu kang kecut. bazir je.

anyway, best jugak dapat bunga sepuloh tahun sekali.

ni pun mesti sebab mase order bunga kat online tu Win tengah demam semalam😛

Happy Anniversary, Hubby! xoxo

Categories: Shoutout, Wish & Greeting
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: