Home > Whatever > Bersiaran dari KPJ Kajang

Bersiaran dari KPJ Kajang

image

Helo.

Kami teman Aimi tidur kat wad malam tadi sebab semalam doktor klinik kat kawasan perumahan yang aku selalu jumpe bila Aimi sakit tu kata, baik refer ke pakar sebab batuk Aimi dah sebulan on off tak baik2 & kahak dia pon bunyik mcm banyak gile.

Bila jumpa pakar, Paed Aimi kat KPJ kajang ni cakap lebih baik admit ward sebab nak bagi nebulizer tuk cairkan kahak tiap 4jam pastu nak buat fisio (tepok abdomen Aimi dengan kuat selama 15minit pastu sedut kahak keluar melalui idong & mulot) tuk cepat buangkan kahak tu sebab dah lama sangat.

Fisio tu agak seram tuk dilihat oleh parents tapi aku tak rase pilu sangat.

Harap2 dapat discharge arini.

Nasib baik ada kad insurans kompeni bagi so x payah nak redi duit ke apa. Phewwwwww

Categories: Whatever
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: