Home > HerHisTory > [E] JoNeT dah sampai

[E] JoNeT dah sampai

Semalam ada orang tu, dah sampai ke porch rumah pun masih vroooom vrooom lagi.  Sabo jeler.

Rupenye nak bagitau JoNeT dah sampai. Kenapa JoNeT? sebab plet dia JNT hahahahahahahahahahaha. Kejohoran sangat, nak jugak plet johor. Amik kau JoNeT hahahahahahahahahahahaha.

(tak boleh tahan gelak lagi)
Ni first time aku pegang motor ni tau? Tiap kali pergi showroom mesti kedai tak display motor ni. Dorang komen macam-macam kata tak baguslah apa lah.. Ahh, Win bukan kire, kalau dia nak yang tu… tuuuu jugak lah tadenye nak pikir consider lain.
Aku tak brani la bawak motor ni, sebab masa aku cuba naik.. tak bole letak dua-dua kaki serentak. Satu mesti terangkat. Kaki mak pendekkkkkkk😦 Lagipun gear dia congket, bukan tekan – lagiiiiilah mak takut nak bawak! Mak tak reti!

Anyway, aku masih lagi hutang awning tuk parking motor ni so dia kena berhimpit dgn Puteh & motor lama Win kat porch sekangkang kera tu. Aih, mana nak cari orang pasang awning~~

Categories: HerHisTory
  1. lid
    August 9, 2012 at 5:46 PM

    Wow!! CB400 eh edot??

    • August 9, 2012 at 8:08 PM

      Ehhhhh takkkkkk. Cbr250 je lyd. Newbie ler katekan

  2. RC
    August 15, 2012 at 7:38 AM

    mengata dulang paku serpih.. :DDD

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: