Home > aimi, Wish & Greeting > [E] Happy 1st Birthday, Aimi Zahra

[E] Happy 1st Birthday, Aimi Zahra


Dah lambat sangat entry ni sebenarnya, birthday Aimi 17 November yang lepas.

This year kebetulan birthday dia jatuh pada hari Sabtu, selepas 2 cuti umum Deepavali & Maal Hijrah, so kami balik Johor seminggu last week sambut birthday Aimi kat JB.

Dalam handphone aku tak ada gambar Aimi potong kek untuk di-upload kat blog, sebab aku sibuk tolong pegang pisau nak potong kek masa tu. Tok Wahid-nya Aimi sponsor kek aiskrim. Ngeh ngeh ngeh, thanks Tok Wahid.

Nenek pula belikan hadiah Aimi gelang kaki berloceng. So sekarang senang nak tau mana Aimi dok ada, ada bunyik tring tring!

So untuk menjamu keluarga makan-makan masa harijadi Aimi tu, aku masak 2 large pizzas, 30+ pcs beef kebabs skewer & fruits skewer.

Seronok ada adik ipar ramai-ramai ni, dorang tolong memasak sekali! Heh, thanks Hani, Hariz & Haziq. And Adi yang tolong BBQ.

Alamak, gambar skewer kebab tak dapat sebab aku sibuk gila mencucuk!!

Kak ipar aku plak masakkan shepherd pie & triffle. And bagi hadiah baju tuk Aimi😄 – Thanks, kak yan & abg amy!

Simple je sebab sambut birthday budak setahun ni, bukan dia paham pun. Yang dia tau dia happy sebab ramai dok nyanyi lagu birthday kat dia.

Kawan-kawan Aimi kat neseri nanti aku bagi pek biskut meringue je yang aku order kat kawan opis yang lama. Dia bukak kedai pastry dah sekarang, tak kerja programmer dah.

Happy birthday, Aimi Zahra!

Semoga Aimi membesar menjadi anak yang solehah, sihat dan cerdik. Amin.

Categories: aimi, Wish & Greeting
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: